Om os

Hvem vi er, og hvad vi gør!

Vi har god erfaring
med sprøjtemaling

Sprøjtemaler.dk holder til i Slagelse, men vi kører over hele Sjælland. Vi løser hermed også på vores bedste vis opgaver på både Fyn og i Jylland, dog efter omfang. Vi benytter os af erfarne sprøjter på opgaverne, da sprøjtning kan være noget for sig.

Efter mange efterspørgsler omkring sprøjtemaling, og hvorfor det netop ikke var noget man udførte som en løsning, valgte jeg at benytte mig af muligheden til at åbne Sprøjtemaler.dk. Samtidig med mit arbejde som autolakerer, startede jeg derfor virksomheden så småt op.

Jeg ønskede at specialisere mig i sprøjtning af maling, som ikke kun omhandlede biler. Da jeg begyndte at studere området, samt indsamle viden, tænkte jeg for mig selv: “hvorfor er der ikke flere i denne branche?”

Efter 2 måneder som stille opstart, blev det hurtigt klart for mig, at det både var smart og nemt, så snart man havde viden omkring det. Herefter har jeg stået på egne ben med firmaet,og er herefter blevet klogere på, at flere så småt opdager det smarte i konceptet. Efterspørgslen er kun blevet større og er fortsat i stigende grad.

2016

Siden

+3

Års erfaring

300+

Projekter

Hvad vi kan

Har du et projekt vi skal lægge hånd på?

Sprøjtemaler.dk tager sig af alt arbejde inden for sprøjtemaling. Vi går op i kundetilfredshed, samt glade kunder. Måske vi også lægger hånd om dit næste projekt

Hvorfor sprøjte og ikke rulle?

Rygtet om sprøjtemaling går på “for stort spild” eller “for meget støv”. Vi har et mål om at udføre opgaven med hurtighed samt kvalitet. Med tilpasning af diverse specialudstyr til vores sprøjter og anlæg, kan vi sprøjte med minimal støv.

Dette medfører, at vi sparer på tiden, men hermed også på materialet. Minimal støv betyder mindre afdækning.

Udfordringer

Vi tager os gerne mod på vanskelige, eller mere kompliceret opgaver. Sprøjtemaler.dk er et firma med omtale, om at løse opgaver som flere almindelige malere ikke magter. Vi er vant til at udføre opgaver, hvor lift eller stillads er nødvendigt.

Trængte steder, alle kanter og kroge, klarer vi med specielle forlængere eller drejehoveder til vores sprøjter. Firmaet, samt ambitionen på Sjællands bedst førende virksomhed med speciale inden for sprøjtemaling, vokser stadig.

Spidskompetencer

  • Speciel opgaver
  • Facader
  • Parkeringskældre
  • Loftplader/isolering
  • Profilplader
  • Container/skurvogne
  • Beton
  • Ventilations rør
  • Olier/træbehandling

Følg med i udviklingen på Facebook

Interesseret? Ta’ kontakt til os her